ucw classic

Een revitaliserende behandeling

De elastische wikkels welke zijn gedrenkt in een Dodezee klei oplossing, en zij omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en verlaten langs deze weg het lichaam. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in twee uur voltooid.

Een meetbaar verschil.

De Universal Contour Wrap bied ik u aan met een dubbele garantie op resultaat

1. U verliest bij uw eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of u hoeft de behandeling niet te betalen.
2. Op voor waarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 cm zijn of u mag de behandeling gratis overdoen.

Met de Universal Contour Wrap gaan we niet rechtstreeks gewichtsverlies verkrijgen maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur. Het verloop van de behandeling:

1. Er wordt uitvoerig een intake formulier besproken en ingevuld. Dit is zeer belangrijk voor het verloop van een goede behandeling.
2. U wordt gewogen
3. U wordt op aantal plaatsen op uw lichaam nauwkeurig opgemeten, de plaatsen worden precies gemarkeerd
4. U wordt ingewikkeld met warme elastische wikkels gedrenkt in een zeekleioplossing
5. U mag een uur ontspannen (het is mogelijk om in dit uur een extra behandeling te boeken, Tijdens dit uur is het verstandig om veel water te drinken
6. Na dit uur worden de wikkels verwijderd. U hoeft nu niet te douchen.
7. U mag zich afdrogen en schoon ondergoed aan doen en even 15 minuten zitten op de behandelstoel onder genot van een kopje thee of een glas water.
8. U wordt nu nogmaals op de zelfde plaatsen nauwkeurig opgemeten en de afname in centimeters wordt genoteerd

Mijn advies voor een gezonder en slanker lichaam. Ik raad iedereen een kuur van drie behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeter-verlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulite is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin zijn de blijvende gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang. Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven voor een kuur, stuurt u dan een mail of boek online naar angelique@viliquebeautylifestyle.nl