cocos creme pakking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cocos creme pakking

Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid o.a. Dermatologisch Lotion, cocosmelk, enz…

Na deze pakking voelt de huid zacht en zuiver aan.

Deze pakking is dermatologisch getest en pH huid neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid ( Vochtregulerend) .

Zodra men de Cocos pakking op de huid aanbrengt word het een creme achtige substantie met als voordeel dat de creme zich heerlijk laat uitsmeren.

De huid word door de toevoeging van natuurlijke gemalen cocos ook nog licht gepeeld waardoor er een nog mooier resultaat ontstaat.

De behandeling start met het scrubben van de huid (met natuurlijk dode zeezout) waardoor je huid gereinigd wordt en de pakking beter kan opnemen. Dan wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op je lichaam aangebracht. Daarna wordt het lichaam in een warmtedeken met folie gewikkeld. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet 20 minuten intrekken en wordt daarna met hot towels afgenomen.