anti cellulite

 Anti-cellulite

CO2 CARBOXY THERAPIE
De CO2 Therapie boost het metabolisme dat vervolgens de geneeskracht van de huid verbetert en zorgt voor strakkere en slankere lichaamscontouren.

 

De Universal Contour Wrap Anti Cellulite Behandeling combineert gepatenteerde CO2 Carboxy Therapie met een reeks krachtige ingrediënten voor bewezen resultaten.

Een kuur van professionele salon behandelingen gecombineerd met regelmatig thuisgebruik van onze CO2 Body Sculptor en Anti-Cellulite Massage olie heeft een opmerkelijke cellulite vermindering van meer dan 20% aangetoond.

DE SALON BEHANDELING

De behandeling begint met het exfoliëren van de benen, het verwijderen van de dode huidcellen om zodoende een optimale penetratie van de daarna volgende producten voor te bereiden.

Onze klinisch bewezen CO2 Body Sculpting gel en pleisters voorzien in een combinatie van een zuurstofboost die verwarmend werkt en daarmee de micro-circulatie boost en de huidcellen versterkt. Deze pleisters worden geplaatst op de probleemgebieden en blijven tenminste 30 minuten op de huid.

De behandeling wordt afgerond met een 10 minuten durende drainerende massage waarbij gebruik kan worden gemaakt van Witte Jasmijn & Mint anti-cellulite Massage olie of van Rozemarijn & Limoen Detox olie

Wij maken hiervoor gebruik van een nieuwe innovatieve behandeling om hardnekkige cellulite aan te pakken!